Chelsea Melody's Art Party!

Ben jij binnenkort jarig en wil jij het leukste kinderfeestje ooit geven? Dan is dit het juiste moment.

 

 

Samen met mij (Chelsea Melody) en je allerbeste vrienden/ vriendinnen gaan wij aan de slag om de mooiste kunstwerken neer te zetten. Het eindresultaat ziet er mega cool en bijna onmogelijk uit. Maar ik beloof jullie dat iedereen naar huis gaat met een prachtig kunstwerk waar iedereen versteld van staat.

  Geïnteresseerd? Vul hierboven jou gegevens in en vermeld in het bericht op welke datum en tijdstip jij het feest wenst. Ook is het belangrijk om in het bericht aan te geven waar je woont (i.v.m eventuele reiskosten).

   

  Ik zal zodra ik je bericht heb ontvangen kijken naar alle mogelijke opties en z.s.m een terugkoppeling geven. 

  Via TikTok maak ik onder andere illusie teken video’s, dit zijn meestal tekeningen die er haast onmogelijk uit zien om te maken. Maar in de praktijk valt dit heel erg mee. Deze video’s zijn het populairst en hebben miljoenen views. Kinderen vinden dit geweldig en van hun enthousiasme word ik weer enorm enthousiast! Ik wil dichter bij mijn publiek komen en iedereen inspireren met het maken van art. Iedereen kan dit!

   

  Ik kom bij je thuis en ik zal de kinderen helpen om een supervet kunstwerk te maken! Je hoeft zelf alleen maar voor de catering en de slingers te zorgen. Laat het vermaak maar aan mij over. Voor €199 INCL BTW heb jij een onbezorgd kinderfeest! 

   

  Inclusief:

  -Tekenmateriaal om te gebruiken

  -Voor elk kind een canvas board om mee naar huis te nemen

  -Voor de jarige een supervet kado!

  -Een foto moment met mij

  -Duur is circa 2 uur

  -Maximaal 10 kids*

  -Reiskosten*

   

  *Voor elk extra kind €10 meerprijs
  *Dit geldt voor Amsterdam en Diemen. Woon jij hier buiten? Dan zijn er extra reis/tijd kosten aan de orde.