Video montage

Als 13 jarig meisje was ik al druk bezig met het monteren van mijn eigen YouTube video’s. Na de middelbare school was mijn grootste droom om de studie Audiovisueel te gaan volgen. Ik kan nu met trots zeggen dat ik een Allround AV-specialist ben en dat ik mij volledig gespecialiseerd heb in het monteren van video’s.


Ik heb al enorm veel video’s mogen monteren. Zo heb ik bijvoorbeeld een aantal brandend content video’s mogen monteren voor het bedrijf &C (Van Chantal Janzen). Dit waren vooral video’s voor het bedrijf zelf. Maar denk ook aan video’s voor Etos, Weight Watchers, TK Maxx, Bankgiroloterij & Estee Lauder. Ook heb ik in samenwerking met Peermedia video’s voor GOGO Reizen mogen monteren. En nog veel meer!


Ik heb de meeste ervaring in het monteren van online brandend content video’s. Maar ik sta ook open voor het monteren van video’s in een andere branche. Van trouwvideo’s tot aan een video voor uw eigen bedrijf. Als u mij een mail stuurt met uw idee, zal ik deze z.s.m beantwoorden en u een prijsopgave doen toekomen.


Zie hieronder een aantal video’s die ik heb gemonteerd: